background

Kvalitet

Alle vores ansatte skal præstere rengøring af

allerhøjeste kvalitet

post image

Vores ansatte har flere års erfaring indenfor faget og er dedikeret til enhver opgave de går ind til. Uanset hvad der måtte komme af udfordringer, så tager de det med et smil og udfører det professionelt.

post image

Som samarbejdspartner til Pal Rengøring vil man tydeligt kunne mærke kvaliteten komme til udtryk, både på jobbet, men også på det engagement som vi mener er så vigtigt at vise gennem smil og imødekommenhed.

post image

Pal Rengøring står for at imødekomme kundernes krav og opfylde alle deres ønsker, selv i pressede situationer og på de travle dage. Endvidere er vores ansatte omstillingsparate og har sans for at spotte det hele.

post image

Vores valg af miljøvenlige produkter sætter vi i højsædet med stor respekt, da vi mener dette afspejler hvilket rengøringsfirma man er, men også så kunden ved hvad man har med at gøre hos os.

post image

Pal Rengøring er kendt for at matche prismæssigt, og generelt have konkurrencedygtige priser.

post image

Vi er mennesker, og Pal Rengøring er bevidste om at alle kan fejle, så skulle nogen mod vores ønske være utilfredse med noget, så sættes der straks ressourcer ind til at løse dette hurtigst muligt.